Forberedelser til portrettfotograferingen

 • Sjekk om ditt firma har rettningslinjer på hvordan ansattbildet skal være
 • Bestem deg for hvilket uttrykk bedriften ønsker å oppnå. For eksempel, vennlig, profesjonell, imøtekommende, laidback .
 • Vær forberedt til fotograferingen. Gi god informasjon til alle som skal fotograferes at de stiller pent kledd for deres bransje. Om noen går til frisøren for en hårklipp så gjør gjerne dette noen dager før slik at frisyren får lagt seg til portrettfotograferingen.
 • Sørg for å ta med hårprodukter eller sminke i tilfelle det trengs en touch up før portrettfotograferingen
 • Få en god natts søvn!

Under portrettfotograferingen

 • Når jeg kommer til dere bruker jeg rundt 15 minutter på å sette opp og teste lys slik at jeg kan gjenomføre hele fotograferingen mest mulig effektivt og minst mulig til bry for de ansatte.
 • Er det flere medarbeidere som skal fotograferes gjennom en dag er det supert om dere gir meg en liste med alle navn slik at jeg får krysset av etterhvert som fotograferingen pågår. På denne måten beholder jeg en fin oversikt og fotograferingen får en fin flyt.
 • Jeg fotograferer gjerne direkte inn på datamaskinen og hver enkelt har da mulighet til å finne sine favoritter under portrettfotograferingen.
 • Til hver person holdes det av ca 5 – 10 minutter fotografering
 • Ikke alle trives foran kamera. Jeg har over 10 års erfaring med portrettfotografering og jeg har stort fokus på å få folk til å føle seg vel foran linsen. Å opptre profesjonelt med utgangspunkt i faglig kunnskap, praktiske ferdigheter, så vel som mine personlige egenskaper og verdier så gir jeg alt jeg har for å oppnå lave skuldre og et godt smil.
 • Godt humør = fine bilder!

Etter portrettfotograferingen

 • Når alle på listen er fotografert pakker jeg sammen.
 • Innen 48 timer mottar dere et lavoppløslig passordbeskyttet bildegalleri med alle bildene fra portrettfotograferingen hos dere. Dere velger selv hvilket bilder dere ønsker å bruke og vi redigerer fortløpende ønsket bilder. Alle ønsket endringer for redigering må gis her.
 • Dere mottar en link hvor dere kan laste ned valgte filer, ferdig redigert og klar til bruk.
 • Takk for at dere har valgt meg som deres beriftsfotograf!

Høres dette ut som en god plan? Ta kontakt med meg https://www.dittportrett.no/kontakt/ så finner vi en løsning som passer for din bedrift.