Oslobasert fotograf med blikk for

profesjonelle portretter

Stilen min er ren og ikke-påtrengende. Jeg motiverer og guider for å fange et utrykk på en naturlig og ukonstruert måte.

SE MIN PORTFOLIO

Hei!

Fint at du fant veien hit. Jeg er Lillian, fotografen bak Ditt Portrett

Jeg har funnet min sterke side  – å fotografere mennesker. Ta portretter, å få frem det gode i folk, la dem blomstre, føle seg vel og bli kjempeglad for bildene som er tatt. Da er jeg på plass, tilstede, og i mitt ess!

Jeg liker å snakke når jeg fotograferer, den gode samtalen er viktig. Uten den blir energien i bildene flatt, blikket likedan.

Jeg ser mye når jeg fotograferer. Jeg ser situasjonen, personen, lyset, detaljene, resultatet, energien, og jeg stoler på mine beslutninger.

Jeg har Bachelor i reklame og portrettfotografering fra RMIT University i Melbourne. Jeg har jobbet som portrettfotograf siden 2001 både i Bergen og Oslo.

Jeg er fotograf på jobb, ellers er jeg Lillian, mor, datter, søster, kone, venninne, kollega, skigåer og løper.

Jeg elsker mine to nydelige barn og min flotte mann. Når jeg ikke er på jobb er jeg sammen med dem. De er min store kjærlighet.

Jeg tror på at lange turer i fjellet er balsam for sjelen, gode venner er umistelige, kjærlighet ved første blikk, og at himmelen er uendelig vakker. Alltid.