Å velge et godt profilbilde vil gjøre samarbeid med andre lettere, spesielt om du ikke har møtt dem enda

Lurer du på om du trenger å oppdatere profilbildet ditt til LinkedIn, CV og andre sosiale media? Les videre, her kommer noen tips og råd. Først, ha et profilbilde. Men ikke bruk ett som er helt greit. Viser jeg et bilde under en fotografering og kunden svarer at bildet er helt greit, da er det ikke bra nok. Det er så mye i hver enkelt av oss, og ditt bilde utad skal være varm, positiv og tilstede. Det får vi til alltid, jeg lover. Ikke la noen du kjenner ta ditt profilbilde.Først, det tekniske vil være middelmådig og bruk av lys er alfa omega. Det tekniske aspektet er grunnmuren. Når vi har funnet riktig lyssetting jobber vi videre med utrykk.  Man blir lett litt sårbar foran kamera, så mange av oss sier med en gang, jeg er ikke fotogen. Man tar ikke rommet, man tar ikke plass – hvor vanskelig er det ikke å bare slippe skuldrene, puste og få frem det riktige blikket? Jeg kan portrettfotografering, jeg guider deg gjennom fotograferingen, og det at du ikke kjenner meg, det er utvilsomt 100% en fordel. Nytt år – ny deg. Har du et gammelt bilde på sosiale medier, vær oppdatert og vis det. Ditt profilbilde er nøkkelen til ditt varemerke og nettverk online. Det har en påvirkning på dine jobbmuligheter og til syvende og sist – din karriere. På tide med et nytt profilbilde?  Send meg en mail:  https://www.dittportrett.no/kontakt/  

Share this story

COMMENTS Expand