Takk for det gamle, hei 2019!

  Ja! Det må jeg si, når jeg ser tilbake på året som har gått har det vært en tid med flere fine øyeblikk. Jeg har møtt mange som kommer til meg fordi de har sett hjemmesiden min, og de har valgt akkurat meg.  Tusen takk, jeg bøyer meg i støvet! Stilen min er ikke unik, men den er konstant. What you see is what you get – og slik skal det være. Ditt Portrett ble startet i 2016, og i løpet av de siste årene kan jeg på kundelisten plassere Visma, Storebrand, Bjørg Fjell Rekruttering, og Unio for å nevne noen. Like viktig er alle de personene som har kommet til studio for å ta sitt profilbilde til CV og LinkedIn. Hver eneste fotografering er en arena hvor målet er å få frem kunden sin beste side, jeg kan ikke si det nok hvor viktig det er for meg at kvaliteten i mine bilder skal være like bra. Hver eneste gang! Derfor, jeg er virkelig glad for alle fine tilbakemeldinger som kommer. Når jeg ser tilbake på året som har gått, er jeg stolt, ydmyk og veldig takknemlig! Tusen takk!          

Share this story

COMMENTS Expand