Bedriftsfotografering viser bedriftens identitet.

Merkevarebygging er en viktig del i alle bedrifter. Å vise hvem bedriften er , hvordan bedriften er, og ikke minst, vise bedriften fra sin beste side. Noen firma lar noen man kjenner som kan ta bra bilder, ta portrettbildene som skal på hjemmesiden. Noen ganger kan dette bli fint, og i resten av tilfellene så kan det bli så mye bedre! Når man skal ta bedriftsportretter på location, i kundens lokaler, må man vite hvordan man kan styre lys og ikke minst skape og begrenese lyset som kommer inn i rommet. Dagslys kan være helt fantastisk å jobbe med, om man vet hva man gjør. Naturlig lys kan brukes som en lyskilde så lenge lyset kommer forfra eller fra en side. Er det direkte sollys som kommer inn, kan en stor diffuser stilles på siden og skape det duse lyset man er ute etter. Jeg stiller alltid med egne fotoblitzer, på denne måten vil lyskilden min være konstant, og jeg kan styre den. Dette gir en serie portrettbilder som skal på samme side på hjemmesiden en fin helhet. Ønsker dere en lys eller mørk bakgrunn, men har ikke dette på kontoret? Jeg har med egen bakgrunn, da er vi også mer mobile inne på kontoret slik at vi på best mulig måte ikke forstyrrer jobbflyten i bedriften. En medbrakt bakgrunn gjør også at de som fotograferes ikke må være på utstilling, skulle den eneste rene hvite veggen være like ved kontorlandaskapet. Det er de små detaljene, og den store kunnskapen som gjør dine portrettbilder så mye bedre! Trenger ditt firma nye portrettbilder? Gå til denne siden https://www.dittportrett.no/kontakt/ for å kontakte meg, sammen finner vi den stilen som passer for dere!  

Share this story

COMMENTS Expand