Jeg har kameraskrekk. Kan du hjelpe meg?

JA! Det kan jeg. Jeg anbefaler alltid en full time fotografering til alle som sier at de ikke er komfortabel med å bli fotografert, se oversikt av tid og priser her:https://www.dittportrett.no/priser/Uansett om portrettfotograferingen varer en time,eller 30 minutter så skal jeg på denne tiden få deg til å slappe av foran linsen slik at vi får frem din beste side. Det er stor forskjell på de første ti minuttene og de siste ti minuttene, da er du blitt vant til kamera og skuldrene er senket. Noen gode tips før du kommer til fotograferingen:
  • Ta på deg klær du føler deg vel i og som du føler representerer deg og ditt yrke.
  • Still til fotograferinegn med nyvasket hår, jo mer fresh du er, jo mer fresht blir bildet.
  • Få en god natt søvn.
Noen gode tips under fotograferingen:
  • Tenk at bak kamera står jeg, og når du smiler til linsen så ser jeg smilet ditt.
  • Hva liker du å gjøre på fritiden? Vi snakker alltid sammen under fotograferingen, dette hjelper å få frem den gode tonen og det riktige blikket. Mange tror at om man bare smiler så holder det, men man må også smile med øynene. Liker du å stå på ski? Da snakker vi om det,  og du blir overasket over hvor mye man selv lyser opp når man snakker om noe som engasjerer en!
  • Kropspråk er viktig. Jeg guider deg på hvordan du skal stå, og jeg fotograferer alltid fra ulike vinkler, flytter lys, slik at jeg får frem din beste side.

Til sist, men ikke minst. Du skal ikke føle noe ansvar for at portrettbildene blir bra eller ikke. Jeg har vært profesjonell fotograf i Oslo og Bergen i over 15 år, bare kom til fotograferingen så tar jeg det derfra!

 

Share this story

COMMENTS Expand