Miljøbilde eller ikke miljøbilde…

Er du usikker på om ditt bedriftsportrett skal ha en nøytral bakgrunn eller være i ett miljø?

Et portrett i ditt arbeidsmiljø kan være en kjempefin måte å gi kundene dine et lite innblikk i din bedrift. Et miljøbilde gir også kunden en følelse at de har vært hos deg slik at den dagen de kommer innon så føles det mer kjent – det liker vi! Trenger bedriften et gruppebilde så kan miljøet på kontoret gjøre bildet mer spennede. Har dere en kul mursteinvegg på utsiden av huset? Er det et kjent miljø like ved kontoret? Det store flotte industtrivinduet? Kule stoler i resepsjonen? Supert! Bruk av møbler, endten i et gruppebilde eller et enkelt bedriftsportrett er en flott måte til å bruke kropsspråk. Man kan lene seg inn til veggen, la hendene hvile på skrivebordet, sitte på kanten, med en gang har man muligheten til å utrykke seg på flere måter enn et enkelt berdriftsportrett eller gruppebilde mot en nøytral bakgrunn. Er dere usikker så tar jeg gjerne turen ned til dere på befaring slik at vi sammen finner det riktige utrykket til dere. Send meg gjerne en mail https://www.dittportrett.no/kontakt/ ,  så hører dere fra meg 🙂

Share this story

COMMENTS Expand