Hvilke klær skal jeg velge til portrettfotograferingen?

Din klesstil på ditt portrettbilde sier mye om hvem du er.

Klærene som du skal bruke til portrettbildet og  CV-bildet skal vise hvem du er, men ikke ta oppmerksomheten fra deg. En hvit skjorte i dressjakke er alltid innenfor, men vil du ha en mer avslappet stil på portrettbildet ditt så kan en nøytral ensfarget skjorte eller bluse passe bedre. Styr unna mønster på plaggene, det kan ta oppmerksomheten fra deg. Er du usikker, ta med litt ulikt så hjelper jeg deg med å plukke det som passer. Har du valgt en fotografering som varer 1 time er det tid til klesskift og på denne måten har du mulighten til å vise frem flere sider av deg selv. Er dere en bedrift som trenger nye ansattbilder til nettsiden og andre sosiale medier/ tidsskrifter så skal stilen reprensentere dere. Er dere et kontor som alltid har en casual stil, så la det være slik på bedriftsbildene også. Går alle i bedriften i dress vanligvis, så ha dette på bildene. Er dere flere i bedriften så bli gjerne ening om noen detaljer, slips eller ikke slips. Dressjakke eller kun skjorte. For mer info pris portrettfotografering se link:  https://www.dittportrett.no/priser/

Share this story

COMMENTS Expand