Hvordan ønsker du å fremstå i ditt portrettbilde?

Det er viktig å få frem det rette utrykket du ønsker å formidle i ditt portrettfoto.

Skal du smile eller være alvorlig på bildet du velger å bruke? Man må ikke være en glad laks på bildet man velger å bruke endten som CV-bilde når man søker jobb eller som profilbildet man har på hjemmesiden sin. Det som er viktig er at man er tilstede i bildet og at personligheten skinner gjennom. Er du kanskje av den rolige personen, men med en faglig tyngde så synes jeg det skal synes på ditt bilde. Er du en person som bobler over med energi og alltid smiler, supert! La det skinne gjennom bildet du bruker til ditt profilbilde! Det er ingen fasit her, bare en viktig regel, du skal vise deg fra din beste side for den er alltid kjempefin og gir alle den gode følelsen!  

Share this story

COMMENTS Expand